Kimyevi Ürünler
< Sol Menü
Grow Pot

EC FERTILIZER

NK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ

( 9-0-35 + ME )


Garanti Edilen İçerik                          % w/w

Toplam Azot (N) : 9

Nitrat  Azotu (NO3-N) : 9

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 35

Suda Çözünür Çinko (Zn) : 7




  • Lisans No : 1834
  • Tescil No : 26608
  • Depolama Sıcaklığı : 0 oC / +45 oC
  • Fiziki Görünüşü Kirli beyaz - Toz
  • Ticari Takdim Şekli Alüminyum torbada
                                                    3 Kg x 10 Adet
  • Çözünürlük Suda tavsiye edilen konsantrasyonlarda çözünür ve hiçbir şekilde çökmez ve 
                                                   kalıntı bırakmaz.
  • Uyarı Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir .



KULLANILDIĞI BİTKİLER, UYGULAMA ZAMANI ve  MİKTARI :

BİTKİ

UYGULAMA ZAMANI

UYGULAMA ŞEKLİ

YAPRAKTAN

TOPRAKTAN

Sera Sebzelerinde

Meyve tutumudöneminden  hasada kadar 3-4 kez uygulanır

150 – 200  gr. / 100 L su

1.5 – 3 Kg. / da.

Açık Tarla Sebzelerinde

Meyve tutumudöneminden  hasada kadar 3-4 kez uygulanır

150 – 200  gr. / 100 L su

2 – 3 Kg. / da.

Kavun, Karpuz, Çilek

Meyve tutumudöneminden  hasada kadar 3-4 kez uygulanır

100 – 200  gr. / 100 L su

3 – 4 Kg. / da.

Elma, Armut, Ayva.

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır

200 – 300  gr. / 100 L su

2 – 3 Kg. / da.

Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır

200 – 300  gr. / 100 L su

2 – 3 Kg. / da.

Üzüm, Muz, Nar, İncir

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır

150 – 200  gr. / 100 L su

1.5 – 3 Kg. / da

Narenciye, Zeytin, Çay

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır

150 – 200  gr. / 100 L su

3 – 4 Kg. / da.

Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır

200 – 300  gr. / 100 L su

2 – 3 Kg. / da.

Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola

Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden  hasada kadar 1-2 kez uygulanır

150 – 200  gr. / 100 L su

3 – 4 Kg. / da..

Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar

Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden  hasada kadar 1-2 kez uygulanır

200 – 300  gr. / 100 L su

2 – 3 Kg. / da.

 Baklagiller, Yem Bitkileri vb.

Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden  hasada kadar 1-2 kez uygulanır

150 – 200  gr. / 100 L su

1.5 – 3 Kg. / da

Şeker Pancarı, Patates,  Soğan, Sarımsak

Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır

200 – 300  gr. / 100 L su

1.5 – 3 Kg. / da

Kesme Çiçek ve Süs Bitkileri, Çeltik vb

Gelişme döneminde 30 gün ara ile  2-3 kez uygulanır

150 – 200  gr. / 100 L su

1.5 – 3 Kg. / da

Buğdaygiller (Buğday, Arpa, çavdar, yulaf )

Kardeşlemedöneminde  1-2 kez uygulanır

150 – 200  gr. / 100 L su

-.

Yeşil alanlar

Faal dönemde 15 gün ara ile  2-3 kez uygulanır

200 – 300  gr. / 100 L su

1.5 – 3 Kg. / da



   Grow Pot ürünümüzle ilgili detaylı bilgi almak için +90 (242) 257 01 50 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.


ÜRÜN ETİKET ÖRNEĞİ (PDF)
ÜRÜN TESCİL ÖRNEĞİ (PDF)