Organik Ürünler
< Sol Menü
Deepozym

ORGANİK KAYNAKLI DİĞER ÜRÜNLER

SIVI DENİZ YOSUNU


GARANTİ EDİLEN İÇERİK                     %w/w

Toplam Organik Madde : 7

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 3

Alginik Asit : 0,3

EC (dS/m) : 7,6

pH Aralığı : 7,7 – 9,7


Üretimde Kullanılan Hammaddeler: Deniz Yosunu




  • Lisans No : 1316
  • Tescil No : 9237
  • Yoğunluğu 1,10 g/cm3
  • Net Ağırlığı 1.1 Kg - 5.5 Kg - 11 Kg - 22 Kg 
  • Depolama Sıcaklığı : +5 oC / +40 0
  • Fiziki Görünüşü Siyah  -  Sıvı 
  • Ticari Takdim Şekli HDPE Plastik Şişe - Bidon
              1.1 Kg x 20 Adet        5.5 Kg x 4 Adet        11 Kg x 2 Adet        22 Kg x 1 Adet       
  • Çözünürlük Suda tavsiye edilen konsantrasyonlarda çözünür ve hiçbir şekilde çökmez ve 
                                                    kalıntı bırakmaz.
  • Uyarı Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir .



KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI:

Bitki Adı Uygulama Miktarı ve Şekli

Uygulama Zamanı

 

(Damlama Sulama ile Uygulama)

Yapraktan

Uygulama

Tüm Sera Sebzeciliği  (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs.

0,5 - 1 Lt / Da

100 litre suya 50-150 cc

Vejetatif gelişim başlangıcından itibaren  7-14 gün aralıklarla hasat sonuna kadar uygulama yapılır.

 

Tüm Açık Alan Sebzeciliği  (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs.

0,5 - 1 Lt / Da

100 litre suya 50-150 cc

Vejetatif gelişim başlangıcından itibaren  7-14 gün aralıklarla hasat sonuna kadar uygulama yapılır.

 

Tüm Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler  (Karnabahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg v.s)

0,5 - 1 Lt / Da

100 litre suya 50–100 cc

Vejetatif gelişim başlangıcından itibaren  7-14 gün aralıklarla hasat sonuna kadar uygulama yapılır.

 

Kavun, Karpuz, Kabak v.s

0,5 - 1 Lt / Da

100 litre suya 50–150 cc

3 yapraklı dönem ve sonrasında 10-15 gün ara ile uygulama yapılır.

Fidanlık, Süs Bitkileri vs

0,5 - 1 Lt / Da

100 litre suya 50–150 cc

Vejetatif büyümenin başlangıcından itibaren     7-14 gün aralıklarla 2-3  uygulama yapılır.

Tüm Meyve Ağaçlarında

(Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem Bağ,  Zeytin ve Narenciye, Antep Fıstığı, Ceviz v.s )

0,5 - 1 Lt / Da Veya ağaç başına 

40–60 gr.

 

100 litre suya 50–200 cc

Vejetatif gelişim başlangıcından itibaren  7-14 gün aralıklarla hasat sonuna kadar uygulama yapılır.

 

Tüm Endüstri Bitkileri

(Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı v.s)

0,5 - 1 Lt / Da

100 litre suya 50–200 cc

Vejetatif büyümenin başlangıcından itibaren     7-14 gün aralıklarla 2-3  uygulama yapılır.

 

Tüm Tarla Bitkileri (Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek v.s)

 

------------

100 litre suya 50-100 cc

Pestisitlerle veya ayrı şekilde yetiştirme sezonu boyunca 1-2 uygulama yapılır.



Deepozym ürünümüzle ilgili detaylı bilgi almak için +90 (242) 257 01 50 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.


ÜRÜN ETİKET ÖRNEĞİ (PDF)
ÜRÜN TESCİL ÖRNEĞİ (PDF)