Organik Ürünler
< Sol Menü
AminoL

ORGANİK GÜBRE

BİTKİSEL MENŞELİ AMİNOASİT İÇEREN

SIVI ORGANİK GÜBRE


Garanti Edilen İçerik                  %w/w

Toplam Organik Madde :  40
Organik Karbon :  11
Organik Azot (N) :  2,5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) :  1
Serbest Amino Asit :  12
Ph Aralığı :  3,2 - 5,2

Üretimde Kullanılan Hammadde: Bitkisel Kaynaklı Materyaller




  • Lisans No : 1316
  • Tescil : 9236
  • Yoğunluğu 1,10 g/cm3
  • Net Ağırlığı 1.1 Kg - 5.5 Kg - 11 Kg - 22 Kg 
  • Depolama Sıcaklığı : +5 0/ +40 0
  • Fiziki Görünüşü Kahverengi-Siyah  -  Sıvı 
  • Ticari Takdim Şekli HDPE Plastik Şişe - Bidon 
             1.1 Kg x 20 Adet        5.5 Kg x 4 Adet        11 Kg x 2 Adet        22 Kg x 1 Adet       
  • Çözünürlük Suda tavsiye edilen konsantrasyonlarda çözünür ve hiçbir şekilde çökmez ve 
                                                   kalıntı bırakmaz.
 
  • Uyarı Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir .




KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI:

Bitki Adı Uygulama Miktarı ve Şekli


Uygulama Zamanı

 

(Damlama Sulama ile Uygulama)

Yapraktan

Uygulama

Tüm Sera Sebzeciliği  (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs.

0,5 - 1 Lt / Da

100 litre suya 150–200 cc

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 3-4 uygulama yapılır.

 

Tüm Açık Alan Sebzeciliği  (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs.

1 – 1,5 Lt / Da

100 litre suya 200–250 cc

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15–20 gün ara ile 3–4 tekerrürde uygulanır.

 

Tüm Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler  (Karnabahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg v.s)

0,5 - 1 Lt / Da

100 litre suya 150–200 cc

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15–20 gün ara ile 3–4 tekerrürde uygulanır.

 

Kavun, Karpuz, Kabak v.s

1 – 1,5 Lt / Da

100 litre suya 200–250 cc

İlkbahardan itibaren 15–20 gün ara ile 3–4 tekerrürde uygulanır.

Fidanlık, Süs Bitkileri vs

1 – 1,5 Lt / Da

100 litre suya 200–250 cc

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 10–15 gün ara ile 3–4 tekerrürde uygulanır

Tüm Meyve Ağaçlarında

(Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem Bağ,  Zeytin ve Narenciye, Antep Fıstığı, Ceviz v.s )

1 – 1,5 Lt / Da

Veya ağaç başına 

50–80 gr.

 

100 litre suya 200–250 cc

Üç uygulama tavsiye edilmektedir.

1.Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesinde

2. Meyve oluşumunda

3. Hasat sonuna kadar

Tüm Endüstri Bitkileri

(Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı v.s)

1 – 1,5 Lt / Da

100 litre suya 200–250 cc

Bitkiler 10–15 cm boya ulaştıktan sonra 15 gün ara ile 3–4 tekerrürde uygulanır

Tüm Tarla Bitkileri (Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek v.s)

 

------------

100 litre suya 200–250 cc

Bitkiler 10–15 cm boya ulaştıktan sonra 15 gün ara ile 3 tekerrürde uygulanır



AminoL ürünümüzle ilgili detaylı bilgi almak için +90 (242) 257 01 50 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.



ÜRÜN ETİKET ÖRNEĞİ (PDF)
ÜRÜN TESCİL ÖRNEĞİ (PDF)